Lushoto – den lille by for foden af bjerget

Byen Lushoto ligger i det nordlige Tanzania. Den hed tidligere Wilhelmsthal, fordi byen var koloniseret af tyskere, og i dag kan man stadig finde spor fra koloniseringen i byen.
Det er især Usamabara Mountains, der trækker folk til byen, for Lushoto ligger lige for foden af bjergkæden. Bjergkæden er adskilt af en dal, der strækker sig hele fire kilometer og giver et storslået kig udover Tanzanias natur.
Der falder mindst regn fra november til juni, og det er derfor det mest optimale tidspunkt at besøge området på.

Et sus fra fortiden

 

Når man først er kommet til Zanzibar, er der muligheder for enhver smag. De fantastiske strande kan nydes fra en behagelig liggestol og krydres med en skøn dukkert i havet, som altid har en dejlig temperatur. Øgruppen og dens cirka 1 million indbyggere danner rammerne for en afslappende og luksuriøs oplevelse. Træk stikket på et af de lækre hoteller eller blandt de mange faciliteter, og nyd et afslappende ophold, der ikke vil koste mange penge.

Har du brug for hjælp kan du tage kontakt her eller ringe direkte på 71969998

Soni Waterfall

Vandfaldet Soni ligger tæt på Lushoto, og her kan man se vandet falde ned over klipper og sten. Vandfaldet ligger i et område af Usambara, hvor der er masser at kigge på, fordi landskabet både består af planter, skov og klipper. Vandet i Soni er krystalklart og en smule koldt, men hvis man er frisk, kan man sagtens tage en dukkert, der sætter gang i blodomløbet.

Vores engelsktalende guider er klar til at tage dig med på en fortryllede tur til Lushoto og Usamabara.