Uberørt afrikansk natur

Udzungwa er en nationalpark med det fulde navn Udzungwa Mountains National Park. Den er 1.990 km2 og perfekt til trekking- og vandreture. Der er kun vandrestier i parken, og ingen veje til biler, så derfor er nationalparken uforstyrret, rolig og uberørt.

Tanzanias Galapagos

 

Når man først er kommet til Zanzibar, er der muligheder for enhver smag. De fantastiske strande kan nydes fra en behagelig liggestol og krydres med en skøn dukkert i havet, som altid har en dejlig temperatur. Øgruppen og dens cirka 1 million indbyggere danner rammerne for en afslappende og luksuriøs oplevelse. Træk stikket på et af de lækre hoteller eller blandt de mange faciliteter, og nyd et afslappende ophold, der ikke vil koste mange penge.

Har du brug for hjælp kan du tage kontakt her eller ringe direkte på 71969998

Smukke vandreture

I parken ligger Udzungwa bjergene, som er dækket af smukke skove. Højderne på bjerge og dale går fra 250 meter til 2.000 meter, så en trekkingtur byder løbende på udsigtsposter af helt forskellig art. Udover at det går op og ned, kan man på en vandretur gennem parken opleve naturtyper som tropisk regnskov, stepper, store græsarealer og forskellige skovtyper.
Hvis man gerne vil gå efter en konkret oplevelse, kan man tage på en tur langs Sanja Vandfald stien, som fører til et 170 meter højt vandfald, der ender i en fantastisk sø, man kan svømme i.
Det bedste tidspunkt at besøge nationalparken på er fra juni til oktober. Ellers kan stierne være våde på grund af store mængder regn.

Hvis du vil høre mere om vores ture til Udzungwa eller om andre nationalparker i Tanzania, så kontakt os – vi er klar til at hjælpe og rådgive.