COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Oversigt:

1. Ejeroplysninger

2. Hvad er Cookies?

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

4. Formål med cookies på vores website

5. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

Tanzania Eksperten ApS CVR. Nr. 41239425 Bredgade 59a 7400 Herning Danmark

Tlf. +45 7196 9998 Mail: kontakt@tanzania-eksperten.dk

2. Hvad er cookies? En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på vores hjemmeside:

· Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.

· Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.

· Målretning af vores annoncer samt trakfikken på hjemmesiden via tredjeparts samarbejdspartner

Hjemmesiden anvender cookies fra tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies. Tredjepart er for eksempel:

· Google

· Facebook

· Instragram

· mm. flere Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Du kan fravælge cookies fra Google Ads her:?

Du kan fravælge cookies fra Facebook her:?

Du kan fravælge cookies fra Instragram her:?

5. Brug af personoplysninger

5.1 I forbindelse med Tanzania Ekspertens udarbejdelse af tilbud og levering af sine services til rejsende, er det nødvendigt indsamle, opbevare og behandle visse personoplysninger om den rejsende og rejsedeltagerne.

5.2 Tanzania Eksperten indsamler, opbevarer og behandler de personoplysninger, der er nødvendige for udarbejdelse af tilbud og levering af sine services, og som primært omfatter navn, adresse, kontaktoplysninger og pasnummer.

5.3 Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer. I forbindelse med dette indsamles udover ovenstående persondata også køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

5.4 Personoplysningerne opbevares alene i det tidsrum, der er nødvendigt af hensyn til de formål, hvortil oplysningerne er indsamlet og registreret.

5.5 Tanzania Eksperten udveksler personoplysninger med samarbejdspartnere, der er nødvendige for gennemførelsen af rejsen.

5.6 Tanzania Eksperten er dataansvarlig i forhold til de personoplysninger, den rejsende afgiver, når der bestilles en rejse eller gøres brug af øvrige ydelser.

5.7 Personer kan til enhver tid henvende sig til Tanzania Eksperten og anmode om at anvende følgende af sine rettigheder:

A. Sletning, berigtigelse eller indsigt i personoplysninger,

B. Begrænsning af behandling vedrørende personoplysninger,

C. Indsigelse mod behandling af personoplysninger,

5.9 Enhver kan til enhver tid henvende sig til Datatilsynet og klage over Tanzania Ekspertens behandling af ens personoplysninger. Henvendelse i den forbindelse rettes til:

Datatilsynet

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby Tlf. 33 19 32 00

www.datatilsynet.dk