En oplevelse for livet

Tag på safari i en af Tanzanias smukke nationalparker, og oplev dyrene helt tæt på, i deres naturlige miljø. Nationalparkerne i Tanzania er særligt kendte for deres høje koncentration af dyrearter, så her møder man et rigt dyreliv i Afrikas storslåede natur.
Man kan både tage på safari til fods eller i bil, og vi kan skræddersy turen til dig.

Unikke oplevelser med Tanzania Eksperten

Game drive

Night safari

Walking safari

Har du brug for hjælp kan du tage kontakt her eller ringe direkte på 71969998

Ægte afrikansk safari

Gennem Tanzania Eksperten kan du bestille arrangerede safariture med professionelle guider, der kender alt til naturen og dyrene i den. Vi kan for eksempel arrangere en safaritur til Serengeti, som er en af verdens mest populære nationalparker. Serengeti har et areal på knap 13.000 kvadratkilometer og er på UNESCOS verdensarvsliste. Her kan man studere dyrene tæt på i ægte Jane Goodall-stil.
Tager man på safari i Serengeti er sandsynligheden for at opleve The big five rigtig stor. The big five tæller løven, leoparden, elefanten, den afrikanske bøffel og næsehornet, så ser man alle fem, har man en stor oplevelse med hjem i rygsækken.

De mange nationalparker

Der er mange nationalparker at vælge imellem, når der står safari på programmet. En af de mest kendte er Ngorongoro Krater, som er et kæmpe vulkankrater på ca. 260 km2 og med en højde på 600 m fra bund til top. Her har geparder, næsehorn og løver blandt andet sin daglige gang. Vildtreservatet er nok det mest berømte i verden og ud over de vilde dyr, kan man støde på de farverige Masai stammer, der driver kvæg og lever i harmoni med naturen.

Hvis man vender blikket mod himlen under sit besøg i Tanzania, opdager man hurtigt det mangfoldige fugleliv med over 1000 forskellige arter. En af dem er den lyserøde flamingo, hvis æg udklækker fra oktober til december. Det fantastiske syn udspiller sig  ved Lake Natron ikke så langt fra Arusha nationalpark.

Af andre spændende nationalparker kan vi nævne:

Mikumi
Massai Mara
Ruaha
Selous
Tarangari