Afrikas østkyst

Ud for Afrikas østkyst ligger øgruppen Zanzibar, der har to hovedøer kaldet Unguja og Pemba. Øerne er kendte for deres eksotiske krydderier, hvide sandstrande og det turkisblå hav, der omgiver dem. Zanzibar er et sandt paradis og den perfekte destination på rejsen til Tanzania, hvis man ønsker afslapning i kombination med udforskning af øernes hemmeligheder. For at komme til Zanzibar kan man flyve eller hoppe om bord på en af færgerne fra Dar es Salaam.

Træk stikket, eller tag på eventyr

 

Når man først er kommet til Zanzibar, er der muligheder for enhver smag. De fantastiske strande kan nydes fra en behagelig liggestol og krydres med en skøn dukkert i havet, som altid har en dejlig temperatur. Øgruppen og dens cirka 1 million indbyggere danner rammerne for en afslappende og luksuriøs oplevelse. Træk stikket på et af de lækre hoteller eller blandt de mange faciliteter, og nyd et afslappende ophold, der ikke vil koste mange penge.

En mere aktiv ferie kan udfyldes med eksempelvis dykning i Det Indiske Ocean, svømmeture med skildpadder og delfiner eller en sejltur til et gammelt arabisk slavefængsel, hvor over 100 år gamle kæmpeskildpadder kan klappes på skjoldet. Skal oplevelserne foregå på land, kan vi arrangere en interessant og underholdende rundvisning på en spice farm eller en udflugt, hvor der kan hilses på de sjældne Red Columbus aber, som kun findes på Zanzibar. Turene er selvfølgelig med lokale, engelsktalende guider.

Har du brug for hjælp kan du tage kontakt her eller ringe direkte på 71969998

Udforsk byen

På Unguja ligger bydelen Stone Town, som er et af Tanzanias største vartegn. Byområdet blev i år 2000 optaget på UNESCOS verdensarvsliste, og den tidligere Swahiliske handelsby på Afrikas østkyst er bestemt et besøg værd. Byområdet har nemlig været under Afrikansk, Europæisk, Indisk og Arabisk kontrol gennem historien, hvilket området tydeligt bærer præg af. Man kan hurtigt blive opslugt af byens hyggelige, labyrintagtige gader, og om aftenen myldrer det frem med madboder ved Forodhani Gardens. Her serveres der ”Zanzibar pizza” eller grillet fisk og skalddyr, som er fanget af lokale fiskere om dagen. Maden kan med fordel nydes på havnekanten i månens skær.

Zanzibar er bestemt et besøg værd – hvad enten man vil bruge nogle dage eller flere uger. Kontakt os for mere information eller rådgivning omkring oplevelser på Zanzibar.